• Jeanne Boll

    WordPress hjemmeside

    Designet til at konvertere nye kunder for din virksomhed

    Din hjemmeside er en altafgørende faktor når der tales om, at få potentielle nye kunder, vækst og salg. 

    En responsive og moderne hjemmeside, med et velovervejet design, øger din konverteringsrate – derfor er den en god investering for din virksomhed.

6 gode grunde til at vælge mig

Nu til dags besøger dine kunder din hjemmeside, før de kommer til at handle hos dig. Men en ny, moderne hjemmeside i WordPress vil du fremstå mere professionel og troværdig.

Skræddersyet til din virksomhed

Der tages udgangspunkt i din virksomhed – hvem er din målgruppe, værdier og ambitioner? Ud fra dette designes der en flot moderne hjemmeside, som matcher dine behov.

Brugervenligt design

Skabelse af tryghed og en god brugeroplevelse er altafgørende for, at dine kunder føler sig trygge og kommer igen. Det er netop derfor design og brugervenlighed er supervigtigt. 

Responsive

Hjemmesiden bliver designet så den er mobil og tablet venligt (passer til alle skærmstørrelser). Halvdelen af danskerne bruger mobil til at besøge hjemmesider i dag – så det er et must!

Passioneret samarbejde

Træt af webbureauer og sælgere der lover dig mere end de kan holde? Når du vælger mig som din kommende WordPress webdesigner – behøves du ikke længere at bekymre dig om, at din samarbejdspartner kun går halvhjertet ind i projektet!

SEO opsætning

Vil du gerne være synlig overfor din målgruppe, få trafik og flere kunder? Med en målrettet SEO-strategi vil du blive vist i dine kunders søgninger. 

 

Designet til at skabe resultateter

At få en Webdesigner og Grafisk designer til at udvikle din hjemmeside, er en langsigtet god investering for din virksomhed – som hurtigt er tjent hjem igen!

Mit arbejde

Udvalgte cases

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Da jeg primært designer skræddersyede hjemmesider, kan jeg desværre ikke give en fast pris på dit projekt, da det afhænger af hvilken funktionalitet hjemmesiden skal have.

Prisen afhænger af dit projekts krav, ønsker til funktion og størrelse af projektet.

Prisindikation

Størstedelen af de hjemmesider jeg har designet, ligger i prislejet mellem
10.000-40.000kr ex moms – dette kan give dig en prisindikation.

Når der er fastlagt dine behov, og jeg efterfølgende har fået en fornemmelse af projektet, kommer jeg med en endelig pris på din kommende hjemmeside

Spørger du efter en pris på din kommende hjemmeside, før jeg har forstået dine behov – er det ligesom at spørge efter en pris på et hus, uden at fortælle mig hvilket hus du er på udkig efter.

Skal du have et nedlagt landbrug eller en villabolig?

WordPress hjemmesider

Når jeg arbejder fokuser jeg altid på brugervenlig i de WordPress-hjemmesider jeg designer – som der konverterer dine besøgende om til kunder. Udover dette sikrer jeg, at din hjemmeside er designet og udviklet.

WordPress er det oplagte valg, når du skal overveje at købe en ny hjemmeside. Grundet dette er, at det er enormt fleksibelt og nemt at benytte sig af – også for dig når! Med mig får du en dedikeret WordPress-ekspert med speciale i brugervenlighed, hvor den visuelle profil matcher de værdier som kendetegner din virksomhed.

Hvad er WordPress?

WordPress er et af verdens mest udbredte CMS-systemer. Det bruges hverdag – og er sikrer den bedste platform til udvikling af hjemmesider. Jeg tilbyder dig muligheden for en ny hjemmeside, som der skiller sig ud fra mængden.

Hvorfor er WordPress det bedste valg?

WordPress hjemmesider har et brugervenligt kontrolpanel – som gør det nemt at redigere i opsætning og andet indhold på din hjemmeside. Udover dette findes der adskillige page-builders der gør det muligt at opsætte en hjemmeside i WordPress – uden du behøver at kunne kode.

Er WordPress hjemmesiden responsiv og mobilvenlig?

Som udgangspunkt er en WordPress hjemmeside responsiv og mobilvenlig – men det kræver at du har mobiloptimeret skrifttyperne til at blive mindre når du er på f.eks. mobilen. Det nytter intet, at du har en heading der er 60px på f.eks. pc-version, og den er sat til det samme på mobil. 

Hvorfor vælge mig som din kommende WordPress-designer?

Jeg har designet og udviklet WordPress hjemmesider for kunder i alle typer af brancher. Min erfaring betyder hermed, at jeg ved hvad der virker og hvordan man designer en hjemmeside, der understøtter formålet.

Når jeg designer og udvikler en hjemmeside i WordPress, er det altid med henblik på at vækste din forretning. Hvis du vælger mig til at designe din kommende hjemmeside, får du et resultat – hvor der tages udgangspunkt i din virksomheds brand – samt at hjemmesiden opfordrer til handling. Dette kan være i form af: kontaktformularer, booking eller andre mål med din nye WordPress hjemmeside.

Udover dette kan jeg levere alt fra visuelle identitet, Webshop, SEO, Google Adwords og meget mere. Du vil få en komplet og professionel hjemmeside i WordPress – som understøtter dit brand og sikrer dig flere besøgende og kunder.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.