Hvorfor vælge WordPress Elementor Pro

Hvad er elementor page builder?

Elementor er et Page Builder plugin som kan installeres på din hjemmeside, hvis du bruger WordPress’ brugerfalde. Når du retter f.eks. forsiden ved brug af Elementors editor ser din forside præcist ud på samme måde, som det færdige resultat gør.

Det er super nemt at bruge, det er bare at drag & drop indholdet. 

Udover det så gør Elementor det nemt at designe flotte og unikke hjemmesider, uden du skal være i stand til at kode. Det betyder, at du ikke behøver gætte dig frem til hvordan dit design ser ud når du opsætter hjemmesiden, du kan se ændringerne ske live imens du designet sitet. 

Er Elementor populært?

Elementor er et af de pagebuilders som bliver brugt allermest på verdensplan. Det er super nemt at bruge og brugervenligt for alle aldersgrupper der bruger det. 

Hvis man kigger i oversigten over mest populære plugins der er installeret på WordPress, så ligger Elementor nr. 4 – se selv her: Klik her.

Køb Elementor Pro her:

Hvorfor er Elementor populært?

Elementor er blevet populært, fordi den er nemt at bruge. Næsten alle kan opsættenb en hjemmeside, og ikke mindst vedligeholde den uden at skulle have forstand på programmering. Udover det, så er min egen hjemmeside designet med brug af Elementor pro

Udover det, så med brug af Elementor er det muligt at bygge/redigere din hjemmeside imens du gør det – du kan se det hele live! Du kan altså designe din hjemmeside fra frontend, ved at tilføje og rykke rundt på de moduler du vælger. 

Elementor har en hav af design features, som giver dig en masse muligheder for at skabe og designe lige præcist det udtryk som du ønsker at udtrykke på din hjemmeside. Det helt særlige ved Elementor er, at du ikke er tvunget til at bruge en masse ensformet templates, selvom du ikke selv skaber koden bag dit design. 

Elementor har omkring 90 moduler du kan vælge imellem og bruge – dette er alt fra billeder, tabs, ikoner og meget mere. Du kan benytte disse moduler ved at trækkle og slippe dem til det sted du ønsker de skal være på din hjemmeside. 

Hvis du hermed også ønsker at spare tid, er der også skabeloner du kan tage udgangspunkt i. 

Desuden kan Elementor bruges til alle slags tema’er, da det er et plugin, og ikke et tema. Jeg bruger f.eks. tema’et: Hello Elementor. 

Er Elementor gratis?

Ja, Elementor er gratis. Dog vil jeg råde til at købe pro versionen af Elementor, da den gratise version ikke har alle funktionerne i som Pro versionen har – sjovt nok. 

Jeg designer alle mine kunders hjemmesider med Elementor Pro, da det giver mig en stor frihed i forhold til design og funktionalitet. 

Elementor free vs pro

Jeg gar lavet en opsummering af fordele og ulemper her.

Fordele: 

  • Nem interface, som lader dig bygge hjemmesider fra frontend.
  • Gratis basicudgave, som giver en opsætningsmuligheder
  • Du kan se hvad du skaber live, og du skal ikke gætte dig frem til, hvordan dit design ser ud for dine brugere.
  • Der er et kæmpe udvalg af moduler og funktioner. Der er intet der er ude af din kontrol.
  • Du kan design din hjemmeside fra bunden af, uden at skulle kende til kodning.
  • Du får afgang til et hav af skabeloner.
  • Du kan redigere så din hjemmeside er responsive på alle platforme: desktop, tablet og mobil seperat. 

Ulemper: 

  • Der er nogle der klager over, at deres hjemmesider kører langsommere end da de startede med at bruge Elementor.
  • Der har været anmeldelser af Elementors support – flere har sagt, at der er lang ventetid. 

Har du brug for en ny hjemmeside?

Står du og mangler en ny hjemmeside? Jeg designer og skaber hjemmesider med brug af Elementor Pro. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.