Hjemmeside – WordPress

Webkonsulenterne

Webkonsulenterne er et webbureau, som gennem 15 år har udviklet og designet hjemmesider og webshops. De har spcialiseret sig i WordPress, som er anvendt på omkring 60% af alle CMS-styrede hjemmesider i verden.

Information omkring denne case

Opsætning af hjemmeside
Webdesign
Responsive
Logo
Visitkorts

01.

Opsætning af hjemmeside

Hjemmesiden er blevet opsat i CMS-systemet WordPress – med temaet Divi. Siden er opsat simpelt, så den er nem at navigere rundt i. Hvilket er vigtigt for brugerne, så de ikke bliver forvirret over hvor de forskellige ting er placeret på hjemmesiden.

Udover dette, så linkes der ind til de forskellige sider – via forsiden. Her forklares der omkring de forskellige ydelser som der tilbydes hos Webkonsulenterne

02.

Styling af hjemmesiden

For at finde den rette stil den hjemmesiden, brugte jeg en del tid på, at undersøge forskellige farve combinationer. 

Siden skulle samtidigt være nem at benytte sig af, men samtidig være grafisk flot opsat, så kunnderne kan se, at dette firma ved hvordan man udvikler hjemmesider og designs af dem.

Det var derfor vigtigt, at siden blev repræsenteret så professionelt som overhovedet muligt – men samtidigt have en grafisk fortælling. 

[

Lyse røde

#d74177

[

Dark blue

#1f1b4f

[

Gylden orange

#f9a825

[

Dark purple

#3f3b50

03.

Farvekombination

Det var vigtigt for mig, at farverne havde en hvis betydning som der blev brugt på hjemmesiden.

Den gylden orange farve, giver følelsen af prestige. Selve betydningen af farven –  guld er rigdom og visdom og den symboliserer ofte noget af høj kvalitet. 

Den lyse røde farve, giver følelsen af glæde, lidenskab, følsomhed og kærlighed – hvilket er noget som Webkonsulenterne sætter højt I deres arbejde. 

 

 

04.

Responsive layout

Hjemmesiden er blevet gjort responsive – hvilket betyder at siden både kan ses på PC, Tablet og Mobil. Hvilket er en vigtig del, når der bliver produceret en ny hjemmeside. Da folk nu til dags, oftes tjekker nyheder og andre ting via deres telefoner eller tablet.

Siden er blevet simpliciferet til mobil og tablet – men har stadig de samme design elementer som der bliver gjort brug af på PC versionen. 

05.

Logo og visitkorts

Webkonsulenterne fik den store tur med branding. De fik både nyt logo og nye visitkorts – så det hele passede sammen til deres nye hjemmeside. 

Logoet er simpelt og genkedeligt, hvor man på deres FaceBook side og Linkedin ser bogstaverne WK – dette er kendetegnet for Webkonsulenterne. Baggrunden bagved logoet har den samme gradient farve kombination, som der går igen på hjemmesiden.

 

Brug for ny hjemmeside?

Portfolio

Relateret arbejde