Hjemmeside – WordPress

Rubek Health

Denne hjemmeside er lavet for en kvinde ved navn Anne Sofie Rubek, og hendes store passion er, at hjælpe folk med kostvejledning og en sundere hverdag.

Information omkring denne case

Subscription funktion / inkorporeret med WooCommerce
Opsætning af hjemmeside
Webdesign
Responsive
Logo
Visitkorts

01.

Opsætning af hjemmeside

Hjemmesiden er blevet opsat i CMS-systemet WordPress – med temaet Divi. Siden er opsat simpelt, så den er nem at navigere rundt i. Hvilket er vigtigt for brugerne, så de ikke bliver forvirret over hvor de forskellige ting er placeret på hjemmesiden.

Udover dette, er der blevet indsat et WooCommerce Subscription system, så hendes klienter kan købe sig adgang til forskellige måneder de ønsker at få vejledning. 

 

02.

Styling af hjemmesiden

For at finde den rette stil til hjemmesiden, brugte mig og Anne en del tid på, at undersøge forskellige farve kombinationer – siden skulle udstråle seriøsitet, men samtidigt have et kvindeligt touch. 

Siden skulle samtidigt være nem at benytte sig af, men samtidig være grafisk flot opsat.

Det var derfor vigtigt, at siden blev repræsenteret så professionelt som overhovedet muligt – men samtidigt have en grafisk fortælling.

[

Lys pink

#f2d0d0

[

Grå

#737373

[

Lys pink

#f2aeb4

[

Dark black

#262626

03.

Farvekombination

Det var vigtigt for mig og Anne, at farverne havde en hvis betydning som der blev brugt på hjemmesiden.

Den Rose pink farve er den universelle farve for kærlighed. Den er moden, feminin og intuitiv. Udover dette udstråler farven lidenskabelig, legende, sensuel og kærlig. Den udstråler varme, glæde og kærlighed til livet.

 

 

04.

Responsive layout

Hjemmesiden er blevet gjort responsive – hvilket betyder at siden både kan ses på PC, Tablet og Mobil. Hvilket er en vigtig del, når der bliver produceret en ny hjemmeside. Da folk nu til dags, oftes tjekker nyheder og andre ting via deres telefoner eller tablet.

Siden er blevet simpliciferet til mobil og tablet – men har stadig de samme design elementer som der bliver gjort brug af på PC versionen. 

05.

Logo og visitkorts

Rubek Health fik den store tur med branding. Der blev både lavet nyt logo visitkorts – så det hele passede sammen til hendes nye hjemmeside.

Logoet er simpelt og genkedeligt, hvor man på hjemmeside og andre sociale medier ser bogstaverne RH – dette er kendetegnet for Rubek Health. Baggrunden bagved logoet har den samme gradient farve kombination, som der går igen på hjemmesiden.

 

Brug for ny hjemmeside?

Portfolio

Relateret arbejde