Webshop – WordPress

PowerPlusTræpiller

Træpiller har det seneste årti været en af de foretrukne måder, at varme sit hjem op på. Dette skyldes, at træpiller har rigtig mange fordele for forbrugeren uden at have de store ulemper.

Information omkring denne case

Opsætning af hjemmeside
Webdesign
Responsive
Webshop

01.

Opsætning af hjemmeside

Hjemmesiden er blevet opsat i CMS-systemet WordPress – med temaet Divi. Siden er opsat simpelt, så den er nem at navigere rundt i. Hvilket er vigtigt for brugerne, så de ikke bliver forvirret over hvor de forskellige ting er placeret på hjemmesiden.

Udover dette, så linkes der ind til de forskellige produkter der sælges – via forsiden. Her forklares der omkring de forskellige fordele ved brugen af træpiller. 

02.

Styling af hjemmesiden

For at finde den rette stil den hjemmesiden, brugte jeg den allerede eksiterende farvekobination som var blevet givet til mig – den røde farve som er blevet brugt i logo’et går igen på hjemmesiden. 

Det var derfor vigtigt, at siden blev repræsenteret så professionelt som overhovedet muligt – men samtidigt have en grafisk fortælling.

[

Lys hvid

#ededed

[

Grå

#DBDBDB

[

Pang rød

#dd052b

[

Dark grey

#2d2d2d

03.

Farvekombination

Det var vigtigt for mig, at farverne havde en hvis betydning som der blev brugt på hjemmesiden.

Den pang røde farve symboliserer glæde, lidenskab og kærlighed.

 

04.

Responsive layout

Hjemmesiden er blevet gjort responsive – hvilket betyder at siden både kan ses på PC, Tablet og Mobil. Hvilket er en vigtig del, når der bliver produceret en ny hjemmeside. Da folk nu til dags, oftes tjekker nyheder og andre ting via deres telefoner eller tablet.

Siden er blevet simpliciferet til mobil og tablet – men har stadig de samme design elementer som der bliver gjort brug af på PC versionen. 

Brug for ny hjemmeside?

Portfolio

Relateret arbejde