Hjemmeside – WordPress

Heal Yourself

Heal Yourself ved Generalindehuset er et sted hvor der kan tages behandlinger indenfor blandt andet: METAsundhed, Kinesiologo og mange andre spændende behandlinger. Udover dette tilbydes der også Workshops, foredrag og overnatning. 

Information omkring denne case

Opsætning af hjemmeside
Webdesign
Responsive
Kalender
Kontakt formular

01.

Opsætning af hjemmeside

Hjemmesiden er blevet opsat i CMS-systemet WordPress – med teamet Divi. Siden er blevet opsat simpelt, og den er nem at navigere rundt i. Hvilket er vigtigt for brugerne, så de ikke farre vild, når de er inde på siden.

Udover dette, så linket der til de forskellige sider, via forsiden, hvor der forklares omkring de forskellige ting der tilbydes hos Heal Yourself

02.

Styling af hjemmesiden

For at finde den rette stil til denne hjemmeside, brugte jeg en del tid på, at undersøge forskellige designs som kunne bruges. Da der allerede var et farve skema at gå udfra, brugte jeg dette til min fordel. Logoet havde farverne turkis og gold, så her brugte jeg dette på hjemmesiden, for at give det sammenspil med logoet. 

Siden skulle samtidigt være nem at benytte sig af, men samtidig være grafisk flot, så kunderne kan se, at Heal Yourself er et rart sted at få foretaget sine behandlinger. 

Det var derfor vigtigt, at siden blev repræsenteret så professionelt som overhovedet muligt, men samtidig have en grafisk fortælling.

[

Akcamarineblå

#56d3d4

[

Gylden orange

#f2bb5c

[

Dark purple

#3f3b50

03.

Farvekombination

Det var vigtigt for mig, at farverne havde en hvis betydning som der blev brugt på hjemmesiden.

Den gylden orange farve, giver følelsen af prestige. Selve betydningen af farven –  guld er rigdom og visdom og den symboliserer ofte noget af høj kvalitet.

Den akvamarineblå farve symboliser styrket kreavtivitet og inspiration. Den er beroligende og afbalancerer sind og følelser. 

 

 

04.

Responsive layout

Hjemmesiden er blevet gjort responsive, hvilket betyder at siden både kan ses på PC, Tablet og Mobil. Hvilket er en vigtig del, at have på en hjemmeside. Da folk nu til dags, oftes tjekker nyheder og andre ting på deres telefoner eller tablet. 

Siden er blevet simplificeret til tablet og mobil, men har stadig de samme design elementer som der er på PC’en. 

Brug for ny hjemmeside?

Portfolio

Relateret arbejde