Aries

Skrevet af JeanneBoll

marts 11, 2021

Aries poster

Hej !

Jeg har arbejdet på dette vædder/aries poster noget tid nu – og overvejer om jeg skal lave en hel serie ud af det med de 12 forksellige stjernetegn!

Synes virkelig det er blevet et fedt art piece, og tror hvis der er et helt sæt, at det kunne se fedt ud ved siden af hinanden!

Hvad synes I ?

Overvejer lidt om jeg skal begynde at sælge mit art ved siden af – det er unikt og har ikke set andre lave det på denne måde før. 

Brug for en ny hjemmeside?

Du vil måske også læse… 

Forbidden Love

Forbidden Love

01. Sketch af tegning Min inspiration for denne tegning var "forbibben love" - så jeg tegnede en sketch af et ødelagt hjerte, som symbolisere "forbudt kærlighed". Udover dette, kan jeg udtrolig godt lide space og stjerner og den slags. Så jeg...

Perceptual Enrichment Program

Perceptual Enrichment Program

01. Opsætning af hjemmeside Hendes tidligere hjemmeside var opsat i CMS-systemtet WordPress - med temaet Albedo.  Hjemmesiden er blevet opsat i CMS-systemet WordPress - med temaet Divi. Siden er opsat simpelt, så den er nem at navigere rundt i....

Ny hjemmeside!

Ny hjemmeside!

Ny hjemmeside i luften!Hej alle! Jeg har arbejdet på et nyt design til min portfolio hjemmeside! Jeg har endelig noget at vise frem nu! Det tog mig et par "dage" at finde frem til hvilken stil jeg ville have på min hjemmeside - og jeg er godt...