Forbidden Love

Skrevet af JeanneBoll

februar 15, 2021

01.

Sketch af tegning

Min inspiration for denne tegning var “forbibben love” – så jeg tegnede en sketch af et ødelagt hjerte, som symbolisere “forbudt kærlighed”.

Udover dette, kan jeg udtrolig godt lide space og stjerner og den slags. Så jeg valgte at inkorporere planeter i selve sketchen også – for at give det noget liv – og nogle specielle creatures. 

[

Mørke blå

#130e36

[

Turkis

#5c60ff

[

Lys pink

#e792d9

[

Lys blå

#42bdff

03.

Farvekombination

Det var vigtigt for mig, at farverne i værket hang sammen. De lidt blå og pinke farver, synes jeg har en godt sammenspil til hinanden – så derfor valgte jeg at benytte disse farver i mit værk. 

 

04.

Vil du gerne se hvordan værket er kommet til livs?

Jeg optog på min computer hvordan jeg lavede selve dette værk, og har efterfølgende lagt det på youtube så folk kan se, hvordan jeg har lavet det. 

Brug for en ny hjemmeside?

Du vil måske også læse… 

Aries

Aries

Aries posterHej ! Jeg har arbejdet på dette vædder/aries poster noget tid nu - og overvejer om jeg skal lave en hel serie ud af det med de 12 forksellige stjernetegn! Synes virkelig det er blevet et fedt art piece, og tror hvis der er et helt sæt,...

Perceptual Enrichment Program

Perceptual Enrichment Program

01. Opsætning af hjemmeside Hendes tidligere hjemmeside var opsat i CMS-systemtet WordPress - med temaet Albedo.  Hjemmesiden er blevet opsat i CMS-systemet WordPress - med temaet Divi. Siden er opsat simpelt, så den er nem at navigere rundt i....

Ny hjemmeside!

Ny hjemmeside!

Ny hjemmeside i luften!Hej alle! Jeg har arbejdet på et nyt design til min portfolio hjemmeside! Jeg har endelig noget at vise frem nu! Det tog mig et par "dage" at finde frem til hvilken stil jeg ville have på min hjemmeside - og jeg er godt...