Perceptual Enrichment Program

Skrevet af JeanneBoll

oktober 16, 2020

01.

Opsætning af hjemmeside

Hendes tidligere hjemmeside var opsat i CMS-systemtet WordPress – med temaet Albedo. 

Hjemmesiden er blevet opsat i CMS-systemet WordPress – med temaet Divi. Siden er opsat simpelt, så den er nem at navigere rundt i. Hvilket er vigtigt for brugerne, så de ikke bliver forvirret over hvor de forskellige ting er placeret på hjemmesiden.

02.

Styling af hjemmesiden

For at finde den rette stil den hjemmesiden, brugte jeg en del tid på, at undersøge forskellige farve combinationer i samarbejde med Beate.

Beate havde allerede fortalt mig en farvekombination som hun ønskede der skulle benyttes på selve hjemmesiden.

Siden skulle udstråle seriøsitet og varme. 

Hjemmesiden skulle samtidigt være nem at benytte sig af, men samtidig være grafisk flot opsat, så brugeren kan se, at Beate er en der ved hvordan hun underviser hendes elever.

Det var derfor vigtigt, at siden blev repræsenteret så professionelt som overhovedet muligt – men samtidigt have en grafisk fortælling og udstråling.

[

Lyseblå

#54b9dd

[

Havblå

#457ab7

[

Mørk grøn

#378c6d

[

Lys grøn

#71d978

03.

Farvekombination

Det var vigtigt for både mig og Beate, at farverne havde en hvis betydning som der blev brugt på hjemmesiden.

Den blå farve, giver en følese af ro og promoverer fysisk og mental afslapning. Farven blå påvirker dig på følgende måde: beroliger, afslapning, modvirker kaos, åbner op for kommunikation og giver en følelse af kølighed og fred. 

Den grønne farve, giver følelsen af håb. Farven grøn påvirker dig på følgende måde: Lindrer og giver både mental og fysisk afslapningm hjælper mod depression, nervøsitet og angst – giver en følelse af fornyelse, frihed, selvkontrol og harmoni

 

04.

Responsive layout

Hjemmesiden er blevet gjort responsive – hvilket betyder at siden både kan ses på PC, Tablet og Mobil. Hvilket er en vigtig del, når der bliver produceret en ny hjemmeside. Da folk nu til dags, oftes tjekker nyheder og andre ting via deres telefoner eller tablet.

Siden er blevet simpliciferet til mobil og tablet – men har stadig de samme design elementer som der bliver gjort brug af på PC versionen. 

Brug for en ny hjemmeside?

Du vil måske også læse… 

Aries

Aries

Aries posterHej ! Jeg har arbejdet på dette vædder/aries poster noget tid nu - og overvejer om jeg skal lave en hel serie ud af det med de 12 forksellige stjernetegn! Synes virkelig det er blevet et fedt art piece, og tror hvis der er et helt sæt,...

Forbidden Love

Forbidden Love

01. Sketch af tegning Min inspiration for denne tegning var "forbibben love" - så jeg tegnede en sketch af et ødelagt hjerte, som symbolisere "forbudt kærlighed". Udover dette, kan jeg udtrolig godt lide space og stjerner og den slags. Så jeg...

Ny hjemmeside!

Ny hjemmeside!

Ny hjemmeside i luften!Hej alle! Jeg har arbejdet på et nyt design til min portfolio hjemmeside! Jeg har endelig noget at vise frem nu! Det tog mig et par "dage" at finde frem til hvilken stil jeg ville have på min hjemmeside - og jeg er godt...