Ny hjemmeside!

Skrevet af JeanneBoll

september 29, 2020

Ny hjemmeside i luften!

Hej alle!

Jeg har arbejdet på et nyt design til min portfolio hjemmeside! Jeg har endelig noget at vise frem nu!

Det tog mig et par “dage” at finde frem til hvilken stil jeg ville have på min hjemmeside – og jeg er godt tilfreds med resultatet! Sidens opsætning passer til min personlighed – som til tider, kan være lidt fjollet og anderledes.

Portfolio delen er dog ikke færdigt endnu – da jeg har en masse andre projekter der skal ligges ind også – men det kommer hen ad vejen! Dette er bare en start for at vise folk hvad jeg kan – der kommer senere hen mine illustrationer ind på portfolio siden også – så glæd dig!

Jeg har i hvert fald glædet mig til, at fremvise mine talenter på min egen hjemmeside igen – og jeg ser frem til nye muligheder og kunder der kommer min vej! 🙂

 

Glæd dig til at se følgende projekter komme op på min hjemmeside!

Brug for en ny hjemmeside?

Du vil måske også læse… 

Aries

Aries

Aries posterHej ! Jeg har arbejdet på dette vædder/aries poster noget tid nu - og overvejer om jeg skal lave en hel serie ud af det med de 12 forksellige stjernetegn! Synes virkelig det er blevet et fedt art piece, og tror hvis der er et helt sæt,...

Forbidden Love

Forbidden Love

01. Sketch af tegning Min inspiration for denne tegning var "forbibben love" - så jeg tegnede en sketch af et ødelagt hjerte, som symbolisere "forbudt kærlighed". Udover dette, kan jeg udtrolig godt lide space og stjerner og den slags. Så jeg...

Perceptual Enrichment Program

Perceptual Enrichment Program

01. Opsætning af hjemmeside Hendes tidligere hjemmeside var opsat i CMS-systemtet WordPress - med temaet Albedo.  Hjemmesiden er blevet opsat i CMS-systemet WordPress - med temaet Divi. Siden er opsat simpelt, så den er nem at navigere rundt i....